• Oosteinderweg 6
  • 1981 AP Velsen-Zuid
  • 06-49240064
  • Van Hallstraat 81
  • 1051 HA Amsterdam

Verhuisd!

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad. Door alle technische ontwikkelingen bij Tomatis en mijn eigen voorkeuren heb ik besloten om de praktijk IJmuiden voort te zetten op een andere locatie in dezelfde gemeente. Deze is iets kleiner en helemaal wat ik kwalitatief kan en moet bieden. Het sluiten van de logopedie praktijk in 2017 en de opkomst van de mobiele apparatuur maakten een grote ruimte overbodig. Bovendien werd het na 22 jaar tijd om eens alle materialen te schiften en te vernieuwen.

We hebben een mooie professionele ruimte geschapen in ons huis in Velsen Zuid. Dat was voor mij wel even schakelen maar ik ben er nu heel tevreden over. Het betekent voor mij geen gesleep meer apparatuur en andere spullen. En het is fijn om in mijn eigen rustige omgeving te werken.

Bye bye IJmuiden, 22 jaar fijne plek -> Welkom Velsen Zuid, toekomst

Voor de cliënten betekent het dat het voor iedereen dichterbij is (behalve dan als je in IJmuiden woont). Velsen Zuid ligt direct van de snelweg af, je hoeft IJmuiden niet meer in en dat scheelt zomaar 10 minuten reizen.

De locatie in Amsterdam blijft daarbij bestaan, voorlopig nog even op de maandagen tot 14.00 uur. En de mogelijkheid om ambulant (op locatie of aan huis) te helpen blijft ook bestaan.

Ik heb al wat cliënten ontvangen! Het nieuwe adres per ingaande is:

Oosteinderweg 6
1981 AP Velsen Zuid
Telnr. 0649240064

In de herfst maanden van 2023 staan er voor Tomatis Luistertherapie van alles op het programma. Ik ben van plan deze website up to date te (laten) maken, de Social Media bijhouden en lezingen en trainingen houden.

Houdt de berichtgeving in de gaten! Ben je nog geen lid van de nieuwsbrief? Schrijf je nu in!

Maar het belangrijkste blijft mensen helpen met het stimuleren via de oren. Het blijft mooi om telkens weer de ontwikkelingen en het opbloeien te zien na een paar maanden behandelen.

Ik nodig (oud) cliënten dan ook uit om hun verhaal op te schrijven of een video op te nemen zodat we anderen kunnen inspireren. Dat kan via dit formulier

Of neem contact met mij op, dan zal ik je daarin helpen als het moet.

Na vijf jaar pauze door de corona crisis en oorlog in Oekraïne, vindt het internationale Tomatis Congres plaats. Dit is van 4 t/m 6 november. Op het programma staan innovaties, inspiraties en wetenschappelijk onderzoek. Met veel plezier zal ik dan afreizen naar Rome om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken en natuurlijk inspiratie op te doen en uitwisselingen te hebben met al die geweldige professionals van over de hele wereld.

Uiteraard zal ik je op de hoogte houden!

Maar eerst de nieuwe locatie helemaal tiptop in orde maken!!

Neem alvast een kijkje in de nieuwe ruimte:Hartelijke groet
Monique Blok

Wat is de Tomatis methode

Laatste nieuws

Verhuisd!

Het heeft even wat voeten in de aarde gehad. Door alle technische ontwikkelingen bij Tomatis en mijn eigen voorkeuren heb ik besloten om de praktijk IJmuiden voort te zetten op een andere locatie in dezelfde gemeente. Deze is iets kleiner en helemaal wat ik kwalitatief kan en moet bieden. Het sluiten van de logopedie praktijk in 2017 en de opkomst van de mobiele apparatuur maakten een grote ruimte overbodig. Bovendien werd het na 22 jaar tijd om eens alle materialen te schiften en te vernieuwen. lees verder...

Tomatis Luistertherapie bestaaat 20 jaar!

Luistertherapie met mobiele apparatuur

Kon in het verleden de therapie alleen in de praktijk gegeven worden, nu echter is de techniek voortgeschreden en bestaat er mobile apparatuur. De mobiele Talks Up geeft u de mogelijkheid luistertherapie THUIS te volgen lees verder...

Ontvang GRATIS "Oefeningen voor optimaal luisteren" door je aan te melden voor de nieuwsbrief
Testimonial

Het toepassingsgebied voor Tomatis luistertraining is zeer gevarieerd gezien de werking op een groot gebied in het centrale zenuwstelsel en de psyche. Dit Tomatis instituut 'beperkt' zich tot pedagogische-, motorische- en logopedische gebieden. Er zijn nog meer mogelijkheden, zoals het leren van vreemde talen, training voor muziek (instrumantaal) en zang, en psychiatrische toepassingen.

TOMATIS
locatie Velsen - Oosteinderweg 6 - 1981 AP Velsen-Zuid tel. 06-49240064
locatie Amsterdam Van Hallstraat 8 1- 1051 HA Amsterdam